Ledig dag

Jaaa vad har vi gjort idag - eller rättare sagt vad har vi inte gjort? 

Junia började i alla fall sin dag med att gå på teater nere på stan med sin avdelning på fsk. Hon ville ju såklart gå på den, så jag och Alicia hämtade henne när föreställningen var slut. 
Sen åkte vi till Ica och handlade kvällens middag. 
Vidare till nykvarn där barnen fick äta hamburgare på BK. Nöjda barn som fick leka av sig lite också ;) 
Efter det åkte vi till redovisningsfirman som har flyttat (för ca 1 månad sedan brann hela deras lokal upp i en anlagd brand i nykvarn) så nu har de äntligen fått nya lokaler och försöker rädda så mycket som möjligt. Där av min "sena" inlämning av mars-pärmarna. 

Sen vidare till Nina och Jonas för att främst säga hej till Nina som är krasslig (med en choklad och skvallertidning) och för att lämna lite spotar hon ska ta med till Kaly. 
Vi blev kvar en stund, pratade, barnen fikade... 

Vid 14.30 sa vi hej då och åkte till systemet (behövde vitt vin till kvällens fisk o skaldjurssoppa med aioli, och självklart en flaska bubbel till lördag) 
Åkte vidare till ljusexperten södertälje och hämtade lampor, sen åkte vi faktiskt hem!

Egentligen skulle vi ha åkt till skhlm för att hämta en kappa jag lagt undan men tiden räckte inte till, men Kim var sjyst o gjorde det efter jobbet åt mig 💋

Väl hemma så röjde jag undan, tvättade, började med maten, soppan fick stå och puttra nån timme innan fisken o räkorna åkte i. 

Efter middagen blev jag trött och less på samma gång så jag snörade på mig skorna och stack ut. 8 km, jag varvade med att springa och gå. Lätt blåst i duggregn, det var skönt. Behöver alltid komma ut eller vara för mig själv nån gång om dagen. När jag jobbar så har jag den tiden i bilen. Då tänker jag och planerar i huvudet. 
Men som idag när jag inte hunnit det blir jag stressad istället. 

 Nu sova! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0