En ledig torsdag

Idag har vi hängt med Jelena, Kalle, Sarah och Victor. Tog en promenad ner till stan och åt lunch på Caesars och sedan gick vi och kikade lite i affärer. Köpte nya handdukar.
På väg mot Ljusexperten (där jag skulle hämta upp några lampor) slank vi in på en frisörsalong där Junia ville ta hål i öronen (hon har velat göra det en längre tid men jag har känt att hon har varit för ung och hon kanske inte riktigt vet vad hon vill) men nu var hon väldigt bestämd.
Satt sig i mitt knä och sa aj när pistolen sköt in örhänget. Nästa hål gick lika lätt.
Nu är det ju så att Jelena alltid har sagt att hon ska ta hål i öronen när Junia gör det. Så hon var absolut inte förbered på detta men såklart backade hon inte ur.
Väldigt modigt av Jelena 😜
Både Jelena och Junia valde guld med en liten vit bling sten. Väldigt fina!
Haha det var lite jobbigt för Jelena och alla brast i skratt. Roligaste grejen på länge. Hon ville INTE ta det andra hålet.

Sen packade vi barnvagnarna fulla med lampor och gick till Coop och sedan hem till Jelena.

Innan Kim åkte hem från jobbet svängde han in till Ikea och köpte en ny vardagsrumsmatta. Jag har tittat på den länge men nu kände jag hur smutsig vår gamla blivit (smuts som inte går att dammsuga bort) och gjorde slag i saken... och den blev riktigt bra! Tack älskling!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Åh den mattan vill jag också ha!

Svar: Den är så snygg 👌🏼
emeliehellman.blogg.se

2016-09-08 @ 21:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0