Nyårsplaner 🎉⛄️🎿

Ja, för några veckor sedan började jag tänka på Nyår. Började fråga Sarah lite lätt om hon hade nån idé (förutom att vi själva skulle styra nyårsmiddag) men kom väl inte direkt fram till något... Och sedan har man liksom frågat runt om det är någon som har några planer... Men njää.

Sen började vi bolla lite idéer...
1. Skulle vara kul om vi var många (men vem orkar anordna stor festmiddag och vart får vi plats?)
2. Skulle vara kul om vi kunde fira nyår längre än själva nyårsafton.
3. Skulle vara kul om vi hade en snöig nyårshelg.
4. Skulle vara SÅ kul om vi hyrde en stuga och ännu bättre ett stort hus så alla får plats under samma tak och att vi delar på ansvaret.

Så sagt och gjort! Vi har hyrt ett hus på 520kvm över nyår. Mina föräldrar hyrde det huset när vi skulle fira pappas 60års dag och det var verkligen perfekt size på huset!
Så vi drar till Orsa i Dalarna. Torsdag - måndag. Vi är 14 vuxna, 8 barn och 4 små bebbar.

Jag(och de som vill... säkert Sarah) ska väl sätta oss och göra upp ett litet schema på vad vi ska göra under helgen och fördela ut uppgifter. Visst kommer helgen mest bestå av att slappa, umgås, spela spel, leka och äta massor av god mat men bara det krävs sin lilla planering när man är så pass många. (Intalar jag mig själv eftersom jag tar min hobbyverksamhet - att planera på största allvar 😜)

Är så glad att vi åker iväg och gör något kul med våra vänner och så roligt för Junia och Alicia. Att de får leka med jämnåriga och också känna att nyårshelgen blir speciell.


Hej hopp!!

Här är huset 👆🏼


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0