Mitt i veckan

Jobbar, äter, sover. Yey Love life!
Är så less redan på allt så det finns inte. Idag är en sån dag jag starkt funderar på att sälja mina andelar och bli en vanlig anställd som jobbar sina 40 h i veckan och när man slutar för dagen åker man hem och bara är. Inget grubblande över företaget, inga jobbiga tankar som stör både sömn och ens personlighet. Man måste fan ingenting förutom att komma till jobbet och göra det man ska göra.
Undrar hur det skulle kännas att få gå hem och kunna koppla bort jobbet.
Jag måste planera 6 mån i förväg annars blir jag så stressad och framförallt förbannad. Jag planerade för 6 månader sedan att jag skulle jobba mindre för att börja läsa på högskolan. En utbildning jag behöver för att kunna ta över och driva ett företag på bästa sätt! Nu blir det inte så och det STÖR mig!
SÅ JÄVLA LESS PÅ ATT BEHÖVA GÖRA ALLT jag inte ska behöva göra, less på att sitta 2 h i bilen dagligen. I två hela timmar jag skulle kunna vara med familjen istället.

Men jag vet, jag har valt detta. Jag vill detta. Men snart orkar faktiskt inte jag heller... Även om jag har haft en fantastisk sommar på alla sätt och vis, så är det inte verkligheten. Verkligenten är vardagen och den måste fungera.
Tack Kim för att du ALLTID lagar middag till familjen, för att du alltid handlar, för att du alltid hämtar barnen, för att du försöker förstå men att det inte är så lätt.

Imorgon ska jag till Formex och kolla in höstens trender. Inte ens det känns kul. Går bara för att det är viktigt.
På söndag är det inventering. Har lyckats få med mig Jannette och Becca, så nu är vi i alla fall fem pers. Utan dem hade jag nog fått övernatta på jobbet för att hinna klart allt.
Skulle ha viljat vara med på Elviras dop. Kim är gudfar och jag är inte med :( känns så trist.

😩🔫

#klaginlägg


Kommentarer
Postat av: Lisa

Man måste få klaga. Jag fattar inte hur du orkar. All heder till dig iaf. Du är grym

Svar: Tack för peppen! 👌🏼
emeliehellman.blogg.se

2016-08-25 @ 16:10:48
Postat av: läsare

Inte konstigt att du dippar ibland,speciellt inte efter vad du fixat för din kärlek. Vi känner inte varandra men du verkar vara sjukt företagsam, bra mamma, och en jättebra vän! En riktig powerwoman. Brukar inte kommentera men ville bara att du skulle veta det.. du kommer igen med ny energi :-) (blir typ trött av att bara läsa allt du gör! Haha)

Svar: Haha ja ibland blir jag också tröt bara av att läsa om vad jag har pysslat med den senaste tiden! Men tack för stöttande ord, känner mig redan mer peppad inför nästa vecka!
Tack🙌🏼
emeliehellman.blogg.se

2016-08-26 @ 14:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0