Veckans planer

Vi fortsätter att göra hemmet till ett hem.  Jag vill att det ska gå undan, dels för att jag vet att om man inte gör allt klart direkt så kan det lika gärna gå några månader - ett år - flera år innan allt är som man tänkt sig. 
Det är ju så skönt när man bara får börja leva istället för att hela tiden tänka på saker som ska göras. 
De saker som ska ordnas utomhus kan dock vänta till våren (förutom nät som ska upp mellan staketen så inte barnen kan ramla ut) 

Jaja, imorgon så fyller min vapendragare och en av mina närmsta och bästa vän 30 år. Becca ska vi fira med pompa och ståt men vart/när/hur kommer jag inte avslöja här 😜

På onsdag och torsdag jobbar Kim typ till midnatt så det blir att göra en storsats på lasagne imorgon så jag och barnen kan värma på och äta när jag kommer hem från jobbet. 

På lördag vankas det kräftskiva här hemma och det ska bli såååå roligt! Äntligen kan vi bjuda hem alla våra vänner och få plats ;) hehe okej, vi blir 19 pers så det blir nog rätt trångt iaf! 
Men finns det hjärterum ... 😉



Kommentarer
Postat av: Mikaela

Haha vi är inne på vårt andra år i huset och långt ifrån klara 😂

Svar: Jag vet! Men det är ok om man känner att det är ok att ha det så.
Vi hade så förra gången (flyttade in och blev aldrig klara, förutom 2 veckor innan försäljning, då minsann blev allt tipptopp)
Så nu jäklar ska det bli klart här! (Jag bestämmer!) 😜
emelie

2015-09-23 @ 20:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0