Tjo!

Onsdag: 
Ja i onsdags var vi bara på hotellet och försökte navigera oss. I vår lilla Maya- värld ligger det 5 hotell (4 av dem får vi vara på, äta, dricka, bada, ja alltså utnyttja vår all inclusive.
Och som sagt finns allt här, men behöver egentligen inte lämna området för det finns gott om saker att hitta på. 
Eftersom jag är här med 3 andra träningsmänniskor så brukar de starta dagen med gymet kl 07. 
Sedan frukost, i någon av buffé restaurangerna. 
Men som sagt onsdagen var mer än lugn och skön. 

Torsdag:
Idag körde vi pool och strand. Havet är sådär turkost som det är på alla bilder. Sanden är vit och blir inte varm. Så skönt för i Grekland bränner man ju fötterna av sig. Här kan barnen lätt sitta och leka utan att bränna sig. 
På kvällen tog vi en colectivo minibuss in till playa del carmen. 
Fullt med folk och rörelse, massa butiker. Så lite shopping innan vi avslutade kvällen på en mexikansk restaurang. 

Fredag. 
Inskrivning på Bamseklubben och Junia ÄLSKADE det! Första dagen fick de lära sig flaggor och måla sin favorit-flagga. Och de blev ansiktsmålade och fick varsin snygg mexikansk flagga på kinden. 
Alla föräldrar möttes upp utanför klubben 2 h senare och då fick vi komma in i klubbhuset och leta efter barnen. De hade gömt sig i det stora bollhavet och skrämde upp oss. 
Junia berättade och det verkligen sprudlade om henne. 
Ledarna sa att dagen gått jättebra och Junia hade inte frågat om oss och kommit in i gänget direkt. De frågade om hon varit på bamseklubb eller liknande förut för att hon verkligen var så framåt och då blir man ju extra stolt när min lilla treåring gärna vill ta kontakt och leka med andra barn som hon aldrig har träffat. Bamse är till för 3-5 åringar. 

Efter Bamse kom faktiskt regnet och vi gick runt på området. Åt lunch och chillade. På kvällen spelade vi minigolf och avslutade på en mexikansk restaurang på hotellet. 




Kommentarer
Postat av: Lisa

Låter ju helt underbart!!!

Svar: Det är det verkligen!!!
emelie

2015-02-22 @ 11:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0