Onsdag och torsdag

I onsdags kom Apollo ut med en enkelbiljett hem för 798:-, så det föll sig så att Kim bokade den med Alicia (hemresa redan dagen efter) mest pga av att alla resor är så fasansfullt dyra nu,  alla resor vi hittat har gått på 12-14 tusen och då är det enkel hem och drygt 8h med mellanlandning, inte såååå kul. Och att Kim börjar jobba nu på måndag. 
Så då blev liksom allt lite förändrat i planeringen och jobbigt såklart för mig att ta ställning till om jag skulle ha kvar Alicia. Men det är rätt tufft att åka med henne och Junia så som hon är nu. Vääääääldigt mycket spring  i benen och envis som en gammal get. Så nu blev det såhär. 
Jag o Junia åker hem antingen på tisdag eller fredag. 

Så i onsdags så var vi i Vlyhadia och på kvällen åkte vi till Telendos. 

I går torsdag åkte jag o Kim till tandläkaren för att rengöra och putsa upp lite. Här betalar man ca en tredjedel av priset hemma och tandläkaren är super trevlig och har bott i Australien men pluggat och fått examen i USA. 

Efter det var det bara o packa, äta lunch, avslutade med popbad någon timme innan det var dags med middag här hemma. 
Det var sjukt tungt att säga hej då till alla vid taxin igår (Sarah o Budda åkte vidare till Rom och tog samma båt som Kim och Alicia) 
Men försökte ändå hålla modet uppe för Junias skull när vi återvände till huset. Vi spelade yatzy, dansade och gick och lyste med ficklampan. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0