J & A

Känns som mina barn växer fortare när vi är här. De snappar upp så mycket, tex Alicia vill inte ha blöja längre. Hon tar av sig den så fort hon får chansen. Hon är ju inte torr, men det är ändå lättare för oss att börja träna nu när hon inte vill kissa och göra nr2 i blöjan. 
Både Junia och Alicia älskar att bada, de hoppar från kanten utan problem så hela huvudet kommer under ytan. 
Junia simmar med sitt cyklop flera meter under ytan. Hon tar kontakt med grekiska barn och hänger med ganska bra, hon tjatar inte att vi ska vara med i vattnet hela tiden och klarar sig bra själv, självklart gäller det att ha uppsikt när båda barnen är så glada i vatten. 
Alicia tar för sig mer och mer och har blivit sååå envis så man inte riktigt vet vad man ska ta sig till, hon har även slutat med välling sedan 1 månad tillbaka och det känns helt ok att hon kan komma till ro med lite vatten istället. 
Junia leker ofta med sig själv och pratar med sig själv. Alicia är med på sitt hörn men jag antar att Junia tycker att hon är jobbig. De tjivas om allt! Får köpa två exemplar av allt för det spelar ingen roll vad man erbjuder så ska de ha samma pryl. 
Nästa sommar kommer bli den bästa för då kommer Alicia vara tillräckligt stor så de kan prata och leka på riktigt med varandra. 

Så det var lite kidsupdate. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0