Höst

Ja snart är det dags för höst och då ska vi flytta (för tredje gången på 1/2år) jag klagar inte, finns värre saker man kan utsätta sig för. Bara bita ihop! 
Vi kommer flytta till ett hus i Ritorp. Ska visa bilder så fort jag får chansen. 

Junia flyttar upp en avdelning på fsk och börjar på Eld. Väldigt kul tycker hon, hon har ifs hängt med eld-barnen en längre tid eftersom hon slutade med vilan direkt när hon började på jord. 
Alicia är såklart kvar på vatten men nya barn börjar denna vecka så det är nytt för henne också. 
Deras avdelningar är inte uppdelade utan barnen får vara tillsammans väldigt mycket så det är egentligen bara vid lunch och vila de är på sina hemvister. 

Junia har ett stort intresse för dans och kopierar de mesta hon ser på tex youtube. Hon älskar Taylor Swift och Katy Perry,(borde jag oroa mig?!) 
Så i början av september är det JAM som gäller, önskar dock att det kunde vara lite mer dans och mindre lek och rytmik men jag antar att det är svårt i deras ålder och anpassar bäst de kan. 

Jag börjar jobba på måndag och sedan är det inventering. Sedan hinner man bara blinka så är det oktober och pallvis med jul kommer och vi ska göra om i hela butiken. 
Helg-öppet, jobba arslet av sig fram till nyår och knappt komma hem innan kl 20 om kvällarna. Men jag tycker ändå att vi har haft ett bra år med många semesterdagar, 2 veckor i Mexico, 3 veckor i Grekland i maj och nu 4 veckor i Grekland. Tror iaf att jag har skrapat ihop 10 veckors semester med kidsen. Det överväger en tung höst och vinter. 

Men men, nu väntar en ganska spännande tid, vi söker ny personal för att täcka upp Maria som går på föräldraledighet, det kanske blir jul-firande hemma hos oss för första gången någonsin, vi tänker oss Aruba i januari (innan Alicia blir 2 år) och sedan i juli väntar ett bröllop i USA och vi är många som ska dit, passar ju väldigt bra att Kim fyller 30 år i samma veva! 

Så nu är det bara att blicka framåt och ha målen i sikte! 





Kommentarer
Postat av: Maria-Therese Tholin

Låter härligt med så mycket semester och tid med familjen. Älskar att läsa din blogg! Beundrar dig som orkar skriva så utförligt och mycket, alltid kul att läsa :) Kram

Svar: Men tack va glad jag blir! 😄😄😄
Kram på dig!
emelie

2015-08-18 @ 07:45:32
URL: http://lillafreja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0