Kaos-vecka

Trots sjukdomar hit och dit så har vi lyckats ta oss igenom denna smått kaotiska vecka. Vi har löst det bra och jag vill TACKA alla som har hjälpt oss! 
Herregud vad jag är tacksam över vänner och familj som ställer upp! 

Men nu är det äntligen helg och imorgon tänkte jag ta en sovmorgon med mina tjejer ❤

Ikväll var vi på utvecklingssamtal på TomTits. Ja vad säger man. Junia är en glad, busig, pratig unge som älskar att vara med sina kompisar. Dansar helst jämt och äter inte ett dugg till lunch (typ), hittar på massa annat man kan göra så att man slipper äta. Så som att vilja gå på toa och bajsa. Det är ett knep hon alltid kör med, så som hemma då!
Junia har slutat helt med vilan sedan några månader tillbaka och det funkar bra. Hon orkar och är pigg och glad en hel dag fast hon äter dåligt. Däremot mumsar hon på rätt bra vid mellis. (Dock absolut ingen frukt eller grönsaker!) 
I april ska vi inskola Alicia. Ojoj var tog tiden vägen?!




Kommentarer
Postat av: Elin

Skönt att de e fler som har barn som vägrar lunch på förskolan :)

2014-11-20 @ 21:48:10
Postat av: Mia

Freja äter sällan lunch och middag. Det är en kamp varje dag för att hon ska få i sig något. Jätte jobbigt och tar så mycket tid och energi :( Hoppas att det vänder snart!

Svar: Samma här, så tråkigt för man tappar humöret vid nästan varje måltid. Vill att det ska vara en mysig stund men det slutar jämt med sura miner.
Hoppas jag verkligen!
emelie

2014-11-22 @ 10:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0