Huset

Åh kära nån va fint huset i Viksberg är, och omgivningen. ALLT! Jag kan se mig och min familj bo där föralltid. Vi behöver inte göra ett dugg med huset, bara leva, blicka ut över vattnet... och jobba haha..  Ni vänner och familj VET hur länge vi har letat efter huset med stort H och Kim har ju försökt sig på att övertala mig att bygga vårt drömhus istället. Vi hittar ju ändå inget som passar oss. Men tanken på att han ska jobba heltid + bygga ett jäkla hus med två barn under 3 år är ju lite av en mardröm (läs skiljsmässa inom de närmsta månaderna)
Men det här huset är som gjort för oss, vill bara lägga mig ner och gråta en skvätt för 6,5 miljoner är inte en dålig slant. Jag önskar av hela mitt hjärta att det inte finns några som är intresserade och vi kan pruta sisådär femhundratusen. Då tar vi det! Så...nu bestämde jag det ;)
Det var vi och ca 6 familjer till som var där och kikade idag. La märke till att ljussättningen var bra gjord på undervåningen, mäklaren sa att det var en tjej från Södertälje som ljussatt... hehe jag kände igen varenda armatur så det måste vara Nina som gjort det! ska fråga henne imorgon :)
 
jaja... nu ska jag lägga mig och drömma vidare...
hej så länge!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackare som inte har råd med ett 6,5 milj. hus...

Svar: skiter helt fullständigt i vad du har för mål i livet, men jag har sparat till min dröm i snart 10 år och att vara så "nära" det jag vill ha, men ej ha råd, gör mig lite frustrerad. jag har inte vunnit pengar, fått pengar eller träffat en rik snubbe som ger mig det jag pekar på. jag har jobbat ihop mina pengar och jag har alltid haft tydliga mål vad mina pengar ska gå till. så är det inte synd om mig. jag får väl leta vidare helt enkelt...eller spara några år till och hoppas att grannhuset blir till salu.
emelie

2014-05-04 @ 22:21:00
Postat av: Nina

Att folk orkar! Tänk vilken avundsjuka bara för att det går bra för er och att ni har råd med en sån jätte investering. Hoppas det går vägen. Kram

Svar: Sånt är livet ;)
Tack så mycket, kram!
emelie

2014-05-05 @ 12:31:03
URL: http://Vaskelainen.blogg.se
Postat av: caroline

Inte alls bitter över,andras framgångar. Sluta läs då! Vilket,drömhus!! Jättefint!

Svar: Ja, eller hur!
Att det ska vara så svårt att inte klicka sig in på denna sida om man stör sig så mycket...

Kram
emelie

2014-05-05 @ 13:47:41
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se
Postat av: Lisa

Men herregud vilkrn sotis människa. Är anonym samma som förra gånhen tro? Grymt fint hus ni kollat på 👍

Svar: Jag har inte jämfört ip nr men det är det säkert...
Visst är det!
Kram
emelie

2014-05-05 @ 15:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0