Hej

Natten var hemsk. Orkar inte ens tänka på den. 
Jag tog igen lite sömn på morgonen och Kim tog Junia till dagis. 

Men jag var redo och klar för att åka till jobbet 11.45. Skulle bara hämta upp några kundbeställningar på eljus här i tälje. Men de hade tydligen lunchstängt mellan 11.45-12.45 så där stod jag och ringde på tills jag blev så förbannad och åkte hem igen. Hehe lunchstängt haha... Jag lever i en bransch som fortfarande sysslar med sånt. En helig timma där INGEN får störa. Så skulle det se ut i andra yrken va?! 
Tror aldrig under mina tio år i butiken att jag suttit på arslet mer än 10 min utan att en kund vill något/ det ringer i telefonen/ en leverantör kommer / det ringer på porten och det levereras gods. 
Men jag är fan inte bitter över det, jag försöker vara tillgänglig under arbetstid. 9-17 är arbetstid. Och det roliga i kråksången är ju att alla leverantörer har olika lunchtider. Hur i hela friden ska jag hålla koll på det?! Nä just det!
Har skrivit om det här många gånger men jag blir fan frustrerad att det fortfarande inte går att nå på telefon/besöka leverantörer under lunchtid år 2014!!!! 

Skitsamma, jag fick åka hem igen. Ingen idé att åka till etuna utan beställningarna så jag och Alicia åkte till maxi och handlade lite stuff till Grekland. 
Sen hämtade vi Junia. Åkte hem och hade mellismys. 
Kim kom hem vid 17, åkte till Lasse och Åsa för att lämna barnen. 
Sen åkte vi och tittade på drömhuset igen. 

Lika fint som i söndags... 

Väl hemma kom Malin förbi för lite kvalitetstid och säga hejdå för några veckor. 

Imorgon ska jag göra ett nytt försök att ta mig till jobbet..får väl se om det går vägen. 

Natti. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0