Tisdag

Okej, det var en grinig natt. Dagen var inte så mycket bättre. Kunde inte ens få göra mina träningsövningar utan massa grin så jag gav upp och tänkte att en promenad innan vi hämtar Junia blir ju perfekt. Alicia har sovit som en stock varje gång hon har åkt vagn. 
Men idag så gick det bara inte! Bara gråt, när vi kom till dagis så var alla barn ute och åt mellis vid lägerelden. Jag tog upp Alicia och blev kvar en stund. (Hon slutade gråta så fort jag tog upp henne) 
Pratade med Caroline på Junia's avdelning och vi pratade om att Junia och två till från hennes avdelning ska flytta "upp" en avdelning till jord. På jord går 2-3 åringar och det skulle passa Junia lite bättre. Hon är näst äldst på vatten (där 1-2 åringar går) och skulle nog tycka det är roligare på jord. 
Hon har redan spenderat mycket tid tillsammans med de 3 pedagogerna och barnen på jord. Hon har liksom sökt sig till de lite äldre, mest för att Junia pratar mycket och vill vara med barn som pratar tillbaka. 
Så i slutet av mars ska hon börja på jord. Som sagt är alla barnen och pedagogerna från de fyra avdelningarna mycket tillsammans och junia kommer vara på hemvisten jord vid samling, mat och vila. Känns viktigt att hon fortfarande kan vara med vatten-fröknarna om hon vill och att de fortfarande är med i bilden. 

Efter dagis blev det såklart semla dagen till ära :) 

Alicia har fått låna Junia's gamla klänning som hon fått av Cecilia när hon jobbade i Indien

Mys-mellis


Gott med semlor 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket mysigt dagis Junia går på

2014-03-04 @ 21:37:59
Postat av: Lisa

Mitt namn kom visst inte med 😊

2014-03-04 @ 21:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0