14 dagar

Den 11 januari 2012 kom Junia. Jag hade inte några känningar dagen innan, på natten eller på morgonen. Utan när första värken kom så bara fortsatte det, intensivt och från ingenstans. 
Såklart att jag är orolig nu över att det ska starta när jag är på jobbet, för jag vill ju helst av allt föda i Södertälje och inte i Eskilstuna. Är nojig över att Kim inte kommer hinna från sthlm till etuna heller. Min barnmorska har sagt att jag ska in direkt om jag ska hinna med nån ryggbedövning. 
Alltså jag vet inte vad jag ska tro, kommer den här förlossningen gå snabbare än förra gången? 
Första värken vid kl 10. Klarade inte för allt i världen att vara hemma längre när klockan var 12.30. Ville verkligen åka in då, 13.20 framme vid förlossningen (öppen 7 cm)  och 13.40 får jag ryggbedövning. 14.00 öppen 10 cm och först då, när ryggbedövningen börjar verka förstår jag vad som pågår. Innan dess är allt bara ett mörker för att jag hade så ont och var stressad över hela situationen.
Om jag får önska vill jag komma in tidigare denna gång och känna mig mer säker. Ha mer kontroll och förstå vart i förlossningsskedet jag befinner mig. 
Aja, detta är bara tankar... Som det ser ut nu så är nästa vecka min sista arbetsvecka. På lördag ska jag hämta mor och far på Arlanda. Nu är det dags att han tar över. Men det är svårt, jävligt svårt att låta allt vara och gå hem. 

Hej 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0