Börjar få lite julkänslor

Denna helg har varit toppen! Vi har gjort så mycket skoj. 
I fredags var vi lediga tillsammans jag o mina girls, på kvällen hade vi idolmys med Mary, Sam och kidsen. Pizza och gottigott. Junia leker så bra med Oliver och Matilda 👍 inget bråk och ledsna miner på hela kvällen. 
Såklart vann ju FEL tjej, min favorit var Mollie. Men men, känns som om den jag håller på aldrig vinner... 
Super trevlig kväll var det iaf 😊

På lördagen jobbade jag och sedan hann jag med att mysa en kortis med barnen innan det var dags att bege sig till Trosa (tack för skjutsen becks) där det vankades julbord tillsammans med Malin, Elin, Hampe , Carina och Per. Jag hämtade mat 4 ggr!!! Tror jag åt mest av alla. Såklart åt jag bara skaldjur. Massa rökta räkor, kräftor, krabba, ostron (fick i mig 2, helt ok) och hummer. Sen var ju skaldjurssoppan 2 die 4. 
Sååå gott, om ni som jag inte är så taggad på vanligt julbord och gillar skaldjur så rekommenderar jag finafisken starkt! 
Dessertbordet var inte heller så pjåkigt ;) 

Barnen sov hos farfar och Åsa så vi var kvar och stängde stället. 

Och så äntligen när man får sova ostört en hel natt och få sova nästan hur länge man vill på en barnfri-morgon så tror jag att både jag och Kim var klarvakna vid 08.30. Varför kan man inte sova när man  har chansen?!
Jag fick myror i brallan och gick till stan. Såklart var jag där alldeles förtidigt för de öppnar ju inte för ens kl 11. Så det var bara att gå runt och vänta. 
Handlade lite julklappar, mat och sånt nödvändigt. 
Så kom barnen hem och vi gjorde oss festfina. Kl 15 åkte vi till sthlm, söder för att fira min mormor lite i förskott. Hon fyller år på onsdag men firades då idag. 
Min moster hade fixat julbord och mormor sin klassiska kött i sås med potatis. Jättetrevligt att träffa släkten igen. Junia och Alicia var sååå söta i sina nya matchande klänningar. 
Kl 19 tackade vi för oss och åkte hem. 
Nu är man lagom trött! 





Kommentarer
Postat av: Jossan

Gud va söt hon är.. Nyfiken.. Får hårbandet sitta kvar?

Svar: Ja faktiskt får det göra det, det är ganska "stort" så tror inte att hon känner av det :)
emelie

2014-12-08 @ 12:12:24
URL: http://josefinanero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0