Parma- tilltugg - förrätt

Parmaknyten: 
15 skivor parmaskinka
15 svarta urkärnade oliver
8 soltorkade tomater
225 G philadelphiaost
Örtsalt
15 strån gräslök 

Finhacka oliver och tomaterna. Blanda med osten och saltet. 
Klicka på parmaskinkan och knyt ihop med ett gräslökstrå. 


Parmarullar: 
2 dl kesella 
1 rödlök
15 skivor parma
2 avokado
1 citron
Färsk timjan
Pinjenötter

Mixa avokadon så de blir en smet. Dela citronen och tryck ut citronsaften, jag brukar inte ta en hel citron. 
Finhacka löken och blanda i. 
Klicka över röran på parmaskinkan och rulla ihop. 
Rosta pinjenötterna och strö över och dekorera med timjan precis innan servering. 


Snabbt, enkelt och GOTT! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0