mitt i veckan

Junia somnade i sin säng igår (men kom in runt 3 som vanligt), Alicia sov i sin vagga hela natten(vaknade halv fem för käk), inte varje kväll jag och Kim somnar med sådan space i sängen. Sov riktigt bra!
 
idag så ska vi inte göra något, jag har beställt 2 klänningar till flickorna som de ska ha på dopet. Likadana. Så sött, så flickigt, lite over the top, men det skiter jag i. De ska vara sockersöta på söndag så de så. haha.
Alicia kommer först ha dopkläningen som mormor sytt, men byter om till denna när vi samlas för dopfikat.
 
How To Kiss A Frog Fideli Dress White/Powder
 
Ikväll drar jag igång med zumban, tror jag kommer ligga död i ett hörn efter första passet...men det gäller ju att komma igång. plus att det är så jävla kul att dansa till musik. ser det inte som träning direkt. bara kul. och det är väl det som är meningen.
 
Lite Alicia update då, jag upplever att hon är mindre skrikig och grinig. Kanske för att jag har hittat på saker som gör henne mindre grinig. Tex bärselen är min bästa vän. Lagar mat, går ut och går med Wilma (inte lång-promenader för då går ryggen av). Jag ger henne fortfarande minifom droppar, och sista målet för kvällen blir ersättning, känner att hon är betydligt mättare och lugn efter en ersättningsmåltid.
Hon vill fortfarande vara med mig hela tiden, går inte att ligga i babygymmet, på mattan, i babysittern eller i vaggan ensam. Jo kanske i 2 minuter sen är det inge kul.
Hon blir som vanligt kinkig runt 18-tiden men som sagt, bärselen åker fram då och då blir hon lugn.
Hon tar tyvärr inte nappen, vilket gör att jag ofta lugnar och tröstar med bröstet istället. Visst, mysigt, men jag tycker det är otroligt jobbigt att hålla på så när vi inte är i hemmamiljön. SÅ jäkla enkelt om man bara kunde stoppa in nappen och hon blev lugn. Som Junia, när hon var bebbe. Är lite orolig att det kommer vara skrikfest på dopet, kan inte direkt ta fram bärselen och trycka ner henne i den med den fina klänningen och allt.
Imorgon blir lillan 2 månader, vilket betyder att det bara är en månad kvar tills detta börjar vända och hon kanske blir en gladare bebis (iaf enligt bvc)
 
Nä nu ska jag göra mig klar och hämta Junia.
 

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jättefin klänning - kommer passa tjejerna perfekt!

Svar: Tack, håller tummarna att de hinner komma bara :)
Kram på dig!
emelie

2014-04-02 @ 18:30:51
URL: http://mikaelita.blogg.se
Postat av: Therese

Låter precis som Elise. Hon hatar babygymmet och vill va me/se mig konstant. Hon gillar dock babysittern och bumbon korta stunder vilket underlättar. :) Skönt att hon blir nöjd i selen, antar att närhetsbehovet är stort! Elise ville inte ha nappen i början, men nu gillar hon den. Så ge inte upp! Vi stoppade in den om och om igen, till slut vande hon sig. :P

Svar: Närå jag ger inte upp i första taget! :)
emelie

2014-04-02 @ 19:17:00
URL: http://lillabu.devote.se
Postat av: Caroline

Alex är likadan. Börjar skrika runt 18 och kan ibland hålla låda i 3 timmar. Helt galet! Men han so ver bra på nätterna då han skrikit sig trött. Vi använder också miniformat. Där ser ja att gnället på dagarna iaf har upphört.

2014-04-03 @ 09:59:40
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0