Äntligen fredag!

Vill börja med att berätta att det har blivit en fröjd att lämna Junia på dagis. Hon är så glad och hejar på sina "kompisar" och fröknar. Säger deras namn när vi går förbi, ibland blir det fel men vad gör det?
 Sen när jag säger att mamma ska gå och jobba, pappa hämtar dig sen så säger hon: Jaaaa! Ger mig en kram och vinkar. Sen när jag kommer till grinden hör jag henne ropa hej då en sista gång. 
Å vilken skillnad, helt otroligt hur det kan förändras på bara någon vecka, förut var det gallskrik och jag var tvungen att ge henne till någon vuxen som kunde hålla i henne så hon inte sprang efter mig. 
Idag när jag lämnade så påpekade ena förskolläraren just att det har blivit sån stor förändring och att Junia trivs väldigt bra på förskolan speciellt med de äldre barnen som tar hand om henne och hon får vara med på deras lekar. Igår hade de badat och Junia hade stått i stora duschen och satt på kranen och lutat hela huvudet mot strålen och tyckte det var jääääätte kul, gjorde så om och om igen(väldigt konstigt eftersom hon hatar att tvätta håret hemma ;) 
Imorse var det mys på gården med "läger elden" som brann i eldstaden. 
Varmt sa Junia då, det är så jäkla kul att hon försöker hitta ord nu.
A, det flyter på riktigt bra på Tom Tits och jag är så glad över Junia har det bra! 


Annars har jag jobbat idag, Rydéns är klara med ombyggnaden och det blev riktigt bra! 
Hade med mig lite bullar vi smaskade i oss till eftermiddags fikat. 

Var hemma kl 19, och då bjöd Kim på sin paradrätt, kött med egengjord potatisgratäng och pepparssås på 4 olika sorters peppar. Har ätit extremt lite kött sedan jag blev gravid men kunde inte stå emot ikväll. Bara det röda vinet som saknades liksom... ;)

Nu idol och lite mintkladdkaka. 
Imorgon jobb och sedan iväg på Tapaskväll i Gubbis! Har sett fram emot det i veckor!!! 
Ciao! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0