Min lördag

Ja jag kan verkligen kalla gårdagen för MIN för att jag hade en sådan himla fin kväll.
Junia och Wilma sov hos mina föräldrar. Jag och Kim åkte hem till min syster o hennes boyfriend i hammarbyhöjden där vi blev bjudna på middag. (Hon fyllde dessutom år igår).
Sedan var det ju dags för det jag(och syrran) hade gått och längtat efter i flera månader, nämligen att se I love Musicals med Peter Jöback på Globen.
 
Jag lyssnar nästan på all sorts musik, men när jag var typ 12-13 år började jag få upp ögonen (och öronen) för Peter Jöback..(.och det blev en hel del Ted Gärdestad) Det var inte direkt låtarna, eller melodin som jag fastnade för utan texterna...och så självklart Jöbacks röst. Den är helt underbar.
Jag har varit på många konserter och spelningar med Jöback, allt ifrån intima spelningar till stora julkonserter(Hans julskiva kommer jag aldrig tröttna på så länge som jag lever.) Men detta var första gången jag verkligen fick höra honom i musikal-form. Och jag säger då det, att få höra han sjunga låtar från Chess, the Phantom of the opera, Kristina från Duvemåla, Moulin Rouge, West Side Story, Les Misérables, M.f. så får man rysningar över hela kroppen. Han är så sjukt begåvad och sedan att han är så ödmjuk och otroligt charmig gör det hela extra bra. Han är en av Sveriges största stjärnor och min absoluta favorit.
Han hade även med sig gästartister som också var helt otroliga!
Bebisen i magen måste också ha gillat sångerna för de sparkarna och kullerbyttorna h*n gjorde under kvällen kändes verkligen om jag säger så =)
Spelningen höll på i 3 ½ timma så alla var så trötta efter det så vi sa hej då och tog bilen hemåt.
 
Tack alla för en underbar och minnesvärd kväll!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0