Imorgon

Och hela veckan kommer det man har gått och tänkt på i flera veckor. Nämligen Julen 2013. Alla nyheter, alla produkter...hela skiten ska fram. Mängdvis med pallar. Jag är stressad över det- men jag vet att det kommer gå bra. Det gör det ju varje år. Det som är jobbigast... är ju att allt annat måste flyttas för att Julen ska få plats. Hela butiken blir liksom proppad. Men det gäller ju att ta vara på dessa få veckor vi har på oss att sälja jul.
Tänk helgen efter 1 advent så dör det hela ut...
Alla tjatar att vi är så tidiga med julen men tänk såhär. Vi kommer inte få ording på julen förrän vi säger måndag V.43. Då är allt klart, sen har vi 6-7 veckor på oss att få allt sålt. Och dra in alla pengar som vi lever på under resten av året. Julen är vår viktigaste tid och det gäller att ta vara på den.
Efter första advent går ju såklart ljusslingor, julgransbelysning, änglar, byar, lite krimskrams ni vet. Men det är abslout inte samma volym på det.
 
Jag ska skriva ett inlägg sedan om vad som är på tapeten iår... och visa nyheter. Men en sak är säkert, stora. ljusstakar i trä - vita. bruna och röda är väldigt poppis, tänk klassiskt lite gammeldags.
 
 
 
 
 
Min personliga favorit som i år även kommit i färgerna kritvit och svart.
Elflugan finns i 2 storlekar och 4 färger (offwhite, antracit, svart och kritvit). Såklart att det den största som är FINAST!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jossan

Supernyfiken

2013-10-13 @ 19:59:14
URL: http://josefinanero.blogg.se
Postat av: Mikaela

Allt ser så himla fint ut.. Är sååå sugen på julstjärnan du la upp tidigare..Elflugan hade inte heller suttit fel!

Svar: Det är helt galet vilket stort sortiment det finns...
Tror LjusExperten på stan har de där stjärnorna i skyltfönstret, så du kan ju gå förbi och kolla in dem ;)

Kram
emelie

2013-10-14 @ 15:20:51
URL: http://mikaelita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0