föräldraledighet

Ja, snart är det dags igen. Att planera och lägga upp hur vi ska göra med föräldraledigheten med nästa barn. Jag tycker att vi fick till det bra med Junia och om jag fick bestämma så skulle vi köra på samma race denna gång. Men i och med att Kim har eget företag numer så är det inte lika lätt... (för honom att vara pappaledigt ½ år...) men vi ska nog få till det så bra som vi bara kan!
 
Så här såg det ut med Junia.
Jag var mammaledig från Junias födelse, 11 januari 2012 och började jobba 1 september 2012.
Kim var hemma med henne från och med 1 sep 2012 - 1 mars 2013. (Jämnställdhetsbonus fick vi på ca 2000 kr/mån, kom som en liten rolig överraskning vi hade ingen koll på det då ;)
Sedan var jag hemma drygt 1 ½ månad och 22 april 2013 började vi ha barnflicka som kom hem till oss 3 dagar i veckan fram till min semester som började 21 juli. Jag tog ut drygt 6 veckors semester och Junia började (då hon var något äldre än 19 månader) inskolningen på förskolan i slutet av augusti.
Vi har 135 föräldradagar kvar att ta ut, och de ska vi försöka göra något bra utav när nya bebisen blivit något äldre. Kanske åka på en längre resa... så tar jag ut dagar för Junia och Kim för bebisen.
 
Det känns som det är så långt bort... men förtusan... typ "bara" 94 dagar kvar =) VI LÄÄÄNGTAR!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0