Vilken resa!

Okej, båten skulle gå 05.30 från kos, men grekerna är ju lite som de är och tider är direkt inget som man håller stenhårt på.
Så båten går 05.45
Ingen Big deal tror ni men vårt flyg till Aten gick 06.45.
Vi kommer till flygplatsen en kvart innan flyget ska gå! Vi springer, med väskor, barnvagnar, barn, Emilia måste skriva på papper att hon är i v.31 och massa sånt som tar TID!
Vi kan däremot inte skicka väskorna direkt till Arlanda eftersom tiden är så knapp.
Men vi hinner. I bussen påväg till flyget upptäcker Kim och Maria (som är flygrädda) att det är ett propellerplan vi ska åka med. Jag ser liksom hur båda börjar svettas.
Resan går iaf bra och vi landar i Aten på utsatt tid.
När vi ska hämta ut bagaget så finns inte Marias, Andreas, Emilias och Alis väskor med. Så vi väntar och väntar, frågar vid informationen va tusan vi ska göra nu eftersom vi ska med nästa flyg.
Men TUR som vi har kommer alla deras väskor efter en stund. Mysko.
Flyget till Arlanda gick utan problem, jag och Junia sov 2 h på flyget, så det var lugnt.
När vi kom fram till Arlanda så kom tullen och tullhund ut vid bandet och kollade (eller luktade) på varje väska som kom. Jepp, här var man ganska trött på väntandet.
När vi fick vår vagn (buggan) så var en grej trasig (fast vi köpt asdyr väska för 1800:-) så vi anmälde skadan och fick med oss ett brev som gör att vi får lämna in vagnen på närmaste barnaffär för att få den lagad eller en ny vagn.
Känns skönt att det gick så "lätt" att få intyget av SAS men ända jobbigt att behöva åka och lämna in vagnen. Tur att vi har 2 vagnar så Junia inte behöver vara utan.
När vi kom hem från Arlanda var vi så jäkla hungriga så det blev varsin kebabrulle från dalkiosken, men när vi sätter oss tillrätta här hemma och ska hugga in så upptäcker vi att de glömt såsen. För det första, hur lyckas de med det? För det andra så är en kebabrulle helt jäkla värdelös utan sås.

Men nu är vi hemma och det känns bra.
Ganska trötta. Ikväll blir det sushi. Så jävla gott!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Välkomna hem! Kram

2013-05-12 @ 10:37:37
URL: http://mikaelita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0