Katanoi

Har blivit vår favorit strand, ligger en bit bort från vårt hotell(som ligger i kata) men helt klart värt en liten tripp! Cecilia har ju bil här så hon har hämtat upp oss på morgonen och skjutsar oss dit. Lyx eller hur?

Igår va vi bara vid hotellet och softade. Hängde vid poolområdet hela dagen. Skönt för Junia att inte hela tiden hålla igång. I 35 graders värme blir man lätt trött och hon brukar sova 2 ggr om dagen.
På kvällen åkte vi in till Patongs stora köpcenter för att äta sushi på löpande band. Jepp ni hörde rätt, sådär som man ser på tv.
As gott, kul att prova. Nöjda!!
Sen gick vi till en glassbar så Junia också kunde få smaka :) hot fudge, rocky road med marsmellows. Mmmmm Mmm mmmmm!
Sen gick vi runt i Patong och kollade på alla människor. Banglaroad är en klass för sig, såg precis likadant ut som för ca 4-5 år sen jag var där sist.
Det var iaf en sjukt rolig kväll och jag älskar att hitta på nya saker varje dag! Då går inte dagarna in i varandra.

En typisk dag ser ut så här: jag vaknar 09.45 ( ställer klockan ) väcker Junia och Kim så vi är klara att gå till frukosten vid 10. Vid 11 är allt packat och färdigsmorda inför en dag med sol och bad.
Vid 13 tiden somnar Junia i vagnen under parasollet och sover ca 1 h.
Kl 14 äter vi lunch med Cecilia. Junia brukar äta en halv barnmatsburk eller få en toast. Lite majskrokar går även åt under dagen.
Sen badar vi vidare och är hemma vid hotellet runt 17. Dusch och vila. Junia sover ca 2 h i sin barnsäng. Vi brukar också somna till en timma.
Kvällen börjat alltid med terasshäng med något gott att dricka.
Vid 21 brukar vi gå ut och äta middag. Vi är riktiga kvällsmänniskor och det är riktigt skönt att det funkar med Junia.
Vid midnatt är vi tillbaka på hotellet, Junia somnar ovaggad så fort hon lägger sig ned. Och sover som en stock tills nästa morgon när jag väcker henne 10.00.

Idag har vi varit på katanoi igen. Så lugnt på havet idag inga vågor.
Junia har lekt i sanden med hink och spade. Cecilia jobbade bara halvdag idag så hon var med från lunch.
Jag tog en så jäkla efterlängtad thaimassage i eftermiddags. Medan jag låg där och hade det bra gjorde tydligen Junia något roligt på stranden. Junia har inte blöja på sig hela tiden när vi är på stranden och rätt som det var kom bajsminen fram och hon ställde sig vid Kims solstol och la en riktig kabel rakt ner i sanden. Haha så kan det gå!
Cecilia och killen som jobbat i strandbaren fick verkligen hålla sig för skratt. Junia såg mycket nöjd ut :)
Nu är vi på hotellet igen, vi får se vad kvällen har att erbjuda!

Vi hörs av!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0