11 januari!

Jag kan i mitt liv inte förstå att jag har en liten dotter på 1 år här hemma. Ibland får jag nypa mig i armen och intala mig själv...jaaa Emelie du har fött denna unge. Alltså det känns inte så, jag har inte haft den där gigantiska magen jag ser på alla gamla bilder, jag har inte varit på förlossningen ( har förträngt hur ont det gjorde) och allt annat som har hänt. Känns mer som hon är en liten kompis som bara har dykt upp och stulit hela mitt hjärta haha..
( självklart så känner jag att jag är mamma och jag på största allvar tar hand och uppfostrar min dotter på mitt sätt) men det är svårt att sätta fingret på mina känslor och förklara allt i skrift.

Junia, du är det bästa som finns i hela världen. Du har en jäkligt hett temperament men du är så harmonisk och lugn på nätterna. Alltid glad och skrattar och ska pussas. Du har förändrat hela min värld och jag är så ivrig av att få uppleva allt som kommer härnäst... Sååå spännande!

Min mormor ringde för att gratta Junia idag, hon säger så fina saker och gör mig så stolt över Junia. Mormor var den första som kom och besökte oss på BB. Hon överraskade verkligen, hon ringde inte eller sa något till någon, utan satt sig på pendeln och tog med sig 2 semlor och 2 chokladtårtbitar från ett kondis, snälla mormor 80 år som tänker på oss.
och hon sa till mig idag; tänk Emelie när jag var på södertälje sjukhus och hälsade på Junia endast 12 timmar gammal, inte kunde man tänka sig att ett år senare så skulle hon befinna sig i Thailand tillsammans med er och Cecilia. Visst är livet underligt härligt? <3

Vi startade denna morgon med lite paketöppning, sen gjorde vi oss klara och tog med oss Wilma till veterinärboden i åkers styckebruk. Där var det dags för rabies och kennelhosta sprutor. Skönt att allt är klart nu inför hennes greklandsresa. Hon drar i väg i slutet på april.
Sen åkte vi och fixade med de sista, åt mat på subway och avslutade med mjukglass :) snacka om att Junia blev nöjd!
Nu är det packning som står på schemat. Det går väl sådär... Junias barnmatsburkar, blöjor, välling, gröt och leksaker väger mest ;))

Tack ni som önskat oss trevlig resa! Självklart ska jag uppdatera med lite bilder under resans gång.
Vi hörs säkert i morgon! Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0