V. 18

Sakta men säkert går vi idag in i V.18.
Jag kommer ihåg hur stor och långt gången jag tyckte att jag var förra graviditeten i V.18.
Så är det inte alls denna gång, visst jag har mage och grejer men det har verkligen gått fort och jag känner mig lätt. Jag sover fortfarande på mage utan problem. Tänkte ta och leta fram min gravidkudde, kanske kan komma att behövas snart. Så skön att buffa upp under magen och ge stöd och ha mellan knäna.
På söndag börjar jag jobba igen och jag tänker jobba fram tills det är dags. Om inte kroppen säger ifrån före. Jag får lite ledigt under julen så då får jag vila upp mig. Jag har ju fördelen att välja vad jag ska göra under min arbetsdag så i slutet av Januari blir det nog mest "pappersarbete" vid datorn ;)
Förra gången gick jag hem 2 veckor innan bf och de 2 veckorna var de längsta i hela mitt liv! Jag vände på dygnet och det enda jag gjorde var att städa. Allt! Flera gånger om dagen. Jag hade hellre varit på jobbet då så timmarna hade gått snabbare.
Allt kan ändras men såhär känner jag nu.

Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Emelie

jag tror att andra graviditeten också känns snabbare eftersom man har ett barn att fokusera på redan :) första gången tänker man ju på det konstant ! haha :P

Vilken app har du använt till översta bilden?

Svar: Ja, absolut så är det! Jag använder BokehPic för att göra bilderna lite roligare :)
emelie

2013-08-27 @ 12:43:04
URL: http://kimelie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0