Dag 4

Som sagt, lämningen gick helt utan problem. Det var inget grin eller så när jag var borta. Hon hade frågat efter mig ett par gånger, men de sa att mamma kommer sen och det svaret nöjde hon sig med.
Jag kom tillbaka till Tom Tits lagom till att de hade samlats i sin hemvist för lunch. Jag gick inte in i hemvisten så att Junia såg mig utan höll mig i det gemensamma utrymmet med de andra föräldrarna.
Men efter ett tag när alla fått ny blöja och maten skulle serveras hörde jag hur ledsen hon blev ( Junia tycker verkligen inte att äta är det bästa som händer på en dag, om hon skulle få välja skulle hon inte sitta och äta alls)
Så jag fick gå in till henne och försöka få i henne lite mat. Idag var det kött och potatis men det gick inte hem. Istället fick hon havrepuffar och mjölk.
Efter lunchen gick vi till madrasserna i mörka rummet och myste, efter en kvart somnade hon och sov 1 1/2h.
Efter vilan gick vi ut, Junia älskar att leka med vatten. Det är roligast just nu på gården.
Vid 14 sa vi hej då.
Tycker att allt har fungerar så bra med inskolningen. Junia trivs, det enda som är lite jobbigt är ju maten men hon får lära sig att man måste äta något. Annars orkar man inte.

På måndag kör vi samma visa som idag. Puuh, nu tar vi i alla fall helg! Å vad skönt.


Kommentarer
Postat av: Elin

Åh det där känner jag igen min son 2 år äter aldrig på förskolan. Han vill helt enkelt inte. Han äter mellis å frukt men om maten inte duger herrn så är det nej tack. Blir så frustrerad :( hoppas hon börjar äta så småningom :)

Svar: Känns ju bättre när man får höra att man inte är ensam om det.Kram
emelie

2013-08-23 @ 15:01:43
Postat av: Josefin Anero

Åh de där är supervanligt bland barnen i förskolan:-( Men inget man gör en grej av så länge barnen mår bra! Vet själv hur det är då aleks va ganska kräsen i början men det släppte efter ett år. Kram

Svar: Skönt att höra att det är vanligare än vad man tror. Kram på dig!
emelie

2013-08-23 @ 17:17:36
Postat av: Nina

Vad skönt att det gick bättre, och maten kommer säkert att ordna sig det med:) ett friskt barn svälter inte sig själv:) fin mage du har

2013-08-24 @ 08:56:00
URL: http://vaskelainen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0