Hej

Som sagt var ju Malin här igår kväll. Vi hade massor att prata om. Hon hänger nog också med på zumban nästa vecka :) askul!

Idag har vi inte gjort mycket, eftersom min sömn var rubbad efter trippen till Arlanda så sov jag till halv 11. Sen låg vi i soffan alla 3 och kollade på en film. Sen åkte vi iväg till systemet för lördags vin och barnenshus där vi handlade lite prylar till Junia. Efter det åkte vi till Kims mamma och Per och hängde lite där. Kollade på ritningar på deras påtänkta hus, Junia röjde runt bland sina leksaker och sedan somnade hon. Och sen var det inte lätt att få med sig henne hem. Har verkligen fina svärföräldrar som vill umgås och vara med Junia typ hela tiden. Och såklart kunde vi inte säga nej så Junia sover där inatt.

Jag och Kim åkte hem och bestämde oss för en pizza och vin kväll. Men först åkte Kim och Peder ut till viksberg för att ännu en gång kolla in tomten. Just nu känner jag noll intresse med att köpa en tomt i viksberg + börja planera ett husbygge när vi fortfarande äger en lägenhet på täppgatan och en på doktormartinsgatan - som Kim håller på att renovera från topp till tå! Den förväntas att vara klar i nov. Men det är Kim i ett nötskal - han ska alltid ha något att göra och det är ju tydligt att inget hus, som redan finns, passar han i smaken... han måste få bygga sin dröm så att säga. Just nu känns det inte sim rätt tajming, men vad gör man?.. Det är hans dröm...och kanske får han mig att inse att det är min också.

Aja tillbaka till ikväll, framåt åtta tiden blev det mys framför tvn. Becca kom förbi och vi planerade veckan tillsammans, hon ska vara med Junia några timmar om dagen för att Kim ska kunna vara i lägenheten.
Resten av kvällen bestod mest av skratt åt Rikard Palm på svt ;) och andra youtubeklipp.

Natti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0