God natts sömn

Min unge är så söt när hon sover. Hon bäddar liksom in huvudet i snutten och putar ut med rumpan. Det ser så skönt ut :)
Jag måste ha fått världens bästa som sover så som hon gör! Hon har varit som en dröm redan sedan födseln ( vaknade bara 1 gång vid 3-4 tiden för mat och bums somnade hon om) men vi har ju alltid trott att det ska ändras näst kommande vecka. Men icke!
Sedan 2-3 månaders ålder har hon sovit hela nätter, från 22 - 10, jag får smyga på morgonen när jag gör mig redo för jobbet för att jag vill inte väcka mina älskade sömntutor.
Jobbigaste tiden med förlorad sömn var att vara gravid, med de nattliga toabesöken. Och såklart den allra sista tiden när man sov allmänt taskigt och hade ont här och där, konstiga drömmar m.m.
Vi kanske sover bort morgonen och förlorar lite av förmiddagen på det här sättet men det funkar för oss. Jag och Kim är kvällsmänniskor och om vi inte hade våra timmar på kvällarna så skulle det kännas mycket jobbigare att vara ifrån dem så mycket som jag faktiskt är.

Godnatt säger jag nu :)
Å vad mamma och pappa är glada att vi får sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0