myskväll

jag ska skriva och lägga upp bilder från gårdagens dop, men just nu orkar jag inte det. blev en så himla lyckad dag. Junia var världens snällaste i kyrkan och låg mest och sov när hon skickades från famn till famn. alla ville hålla och ta kort. jag ska ta tag i det, jag looovar =)

idag har vi tagit det lugnt, helt trötta efter dopet. rebecca kom förbi och åt frukost med oss ( kl 13=)
sen åkte jag o Junia till Nykvarn och lämnade tillbaka nyckeln till Herrgården.
Åkte även förbi mamma och skrev ut greklandsbiljetterna. när kim slutade jobbet åkte vi till vårt innbokade möte på swedbank. öppnade ett gemensamt konto och en aktiefond till Junia. nu ska alla doppengar in där och vi ska till en början spara 500:- i månaden till henne. känns bra att allt är klirrat nu!
resten av kvällen har vi bara varit hemma, kollat på tv. cecilia kom förbi och myste lite med Junia och sa hej då. Imorgon åker hon tillbaka till Indien. USCH va vi kommer att sakna henne.

Nu blir det sängen, Kim har redan slocknat (tror han håller på att bli sjuk). Godnatt!

en grej till bara, jag tänker inte förändra mitt sätt att leva mitt liv. du är säkert väldigt ensam, du får jättegärna följa med på bio, shopping, fester och allt annat skoj jag gör...hör bara av dig, men då kan du ju inte fortsätta vara anonym ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0