lördagen

det blev en välbehövlig sovmorgon. kände mig tung i huvudet. efter en dusch kom vi ialla fall ner till stan vid 14.00. Kim behövde en kavaj och skjorta till dopet. hittade en snygg på brothers. så det blev en grå kavaj och en rosa randig skjorta, och en rosa duk att ha i bröstfickan.
sen blev det en sen lunch på taco bar innan vi åkte till mamma. lämnade Wilma och Junia, hämtade upp alla saker som vi skulle ha till dopet. så åkte jag, kim, cecilia o rebecca till herrgården i nykvarn och förberedde allt. pappa kom från eskilstuna med alla smörgåstårtor.
vi 20 tiden var vi klara och åkte direkt (jag o kim hämtde upp Junia förstås) hem till tobbe o jelena för middag och mello. malin och jonn var också där. det bjöds på egengjord pizza, blåpärspaj och äppelpaj med vanlijsås. o såklart chips och dipp. det blev mycket dopsnack eftersom alla gudföräldrar var samlade :)
kom hem rund 12-snåret och sen var det bara att slänga sig i sängen för att vara pigg inför dagen D!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har knappt varit mamma i två månader, allt du gör är att lämnar bort ditt barn så du kan festa, gå på bio, gå ut och äta, shoppa och larva runt och bli full. Dags att inse att du själv inte är din egna högsta prioritet längre.. ditt barn är.

2012-03-05 @ 20:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0