en dag på stan

Tjohej!

Idag har vi varit på stan, gick ner vid 12 och mötte upp Becky och Kim. Vi gick till Danske Bank och skrev på lite papper så farmor Carina o co kan börja spara till Junia =)
Sen blev det en lunch på Crazy Town. Suuuper gott! Kim åkte iväg och jobbade, Rebecca gick hem för att duscha av sig träningssvetten och jag gick en runda på stan.
Hittade världens finaste kläder till lillan på Hippo Kids. Lasse Åberg har tydligen börjat med bebbekläder...hade jag ingen aning om. Kläderna är gjorda av ekologisk bomull, han stöttar också WWF och lite av pengarna går till dem. o så blev det en klänning och ett par badbrallor från lundmyr.


bilder på Åberg-kläderna får ni en annan dag. Lite kul är ju att Junias farfar heter Lasse Åberg. Han lär ju bli NÖJD när hans namn syns på kläderna =)

så blev det lite annat smått och gott... skulle handla solkräm till Junia på apoteket, men då sa de att barn under 1 år inte ska ha solskyddskräm. de ska skyddas med kläder, hatt och skugga o det visste ja ju - men inte att man inte skulle smörja in småttingar under 1 år. aja, varje dag lär mig sig något nytt.
Gick förbi ljuspunkten och snackade lite, och vi bestämde att vi ska grilla på lördag. kul!
Sen blev det en sväng förbi swedbank, satt in alla doppengarna på Junias fond.

När Kim slutade jobbet åkte vi hem till mamma o pappa och hämtade lite saker, sen åkte vi till ica och handlade kvällsmiddagen som blev fläskfilé a la ört.

Jaaa... imorgon är det fredag och bara 5 dagar kvar tills vi åker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0