helgen...

hej på er! helgen var ju planerad, men ALLT ändrades.
vi lyckas (eller misslyckas med det mesta)
i fredags så var det kallt och det blåste alldeles för mycket för att få det trevligt ute i Trosa. så vi skippde det och tog oss ner till crazy town med Tobbe och Jelena och åt middag där istället.
 


i lördags var vi på Olivers dop, och det var ju så fint så fint. Oliver var så snäll i kyrkan. Sen blev det smörgåstårta och fika vid vattnet i kamratstugan. Junia och Oliver matchade varandra i sina seglar-kläder. det var väldans trevlig och vi blev kvar till halv 5.
 
 
Kim, Junia, Oliver och Kim´s kusin Martina

sen åkte vi hem och svirade om, packade väskor och sen åkte vi till enhörna där vi planerade att sova över eftersom farmor Carina skulle vara barnvakt på söndagen när vi andra skulle till grönan med båt.
På kvällen bestämde vi oss för att åka ut till slandökalv och grilla med Tobbes båt. Jelena och Jonn var också med. Så vi drog dit, grillade lite och sen började det att regna, så vi styrde kosan till Jungfrusund (tidigare på dagen hade det varit båtrace så det låg TRÅKIGT snygga båtar i hela hamnen) och det var stor fest! folk kom från sthlm i helikopter och det vimlade av feta båtar.
Vi hann precis lägga till innan det började att spöregna, så det var bara att få upp kapellet, tända ljus och dricka rosé istället. och där satt vi och lyssnade på grym musik från partyt i flera timmar. Efter ett tag fick vi för oss att dra in mot stan för att kolla in utelivet. sagt och gjort, Jonn som var nykter körde dit. Vi var där i någon timma, sen begav vi oss hem igen.... jag la mig tillrätta och somnade gott inne i båten och sa till Kim att han skulle väcka mig när vi kom tillbaka till underås... och på morgonen vaknade jag av solskenet och att jag låg och trängdes med de 4 andra. VA TUSAN...Körde vi inte hem? Neeeej tydligen inte, påväg hem från sthlm fick vi soppatorsk vid Jungfrusund och med vindens hjälp lyckades vi ta oss till en brygga (där typ nån annan båt ska ligga)
så ja...det var en uuuunderbar söndagsmorgon må jag säga. Vi fick tillsist hjälp av en liten båt som bogserade oss till Ekerö där vi kunde tanka. När motorn satt igång kände jag mig som världens lyckligaste... ÄNTLIGEN PÅVÄG HEM! det blev inge Grönalund med andra ord... jag säger bara det... vilken jäkla dag! ;)

I början av kvällen var allt lugnt och fridfullt...
 
söndag och ÄNTLIGEN påväg hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0