HELG!

vi har gjort massor den här helgen!

i fredags så åkte vi till eskilstuna och hälsade på på jobbet. det var kul. vi bjöd på tårta. puffen sover som en stock när hon åker bil. på jobbet satt hon mest hos sofi och bara myste, och fick presenter. TACK!
efter det åkte vi och hälsade på malin på hennes jobb. sen avslutade vi med mat och lite shopping på tuna park innan vi begav oss hem.

hemma, utanför dörren väntade en bukett blommor, snälla kusiner hade anlitat ett blombud!
kl 19, blev det taconight med sarah, daniel, gurra o tobbe. fick ett efterlängtat glas rödvin till det =)
lillstumpan fick jättefina presenter...tack tack!
det blev mycket snack, om allt. sarah hade bakat en så jääääkla go aftereightkladdkaka som vi mumsade i oss. den var lika uppskattad som alla fina kläder. OCH för att ej glömma, sarah tog hand om blöjbyten hela kvällen. Kim var överlycklig.

i lördags fick vi besök av andrea - kims kusse. det blev lite fika och ÄNNU mer babysnack (och presenter =))))tack!. bara drygt 3 mån kvar för henne. efter det drog vi vidare hem till mamma och gav henne en stor kram (och 2 prutt i blöjan) innan vi åkte vidare till kims pappa och kramade honom också. (jag o kim kramades inte, det var lillan som var kramsugen) Lasse fick också höra ett par prutts innan vi sa hejdå o tackade för oss. puffen är ganska bra på att lätta upp stämningen ;) 
resten av kvällen var lugn, vi lagade mat och kollade på gladiatorerna. somnade alla 4 i sängen <3

idag blev vi väckta av nina o tilde som kom hit runt 12. de ville gosa o ge present till lillan. vid 15 tiden tog jag med lillan o tilde och åkte till emilia, ali o zakie. de har flyttat in i min systers lägenhet på hammarbyhöjden och har gjort om lite här och var så de ville att vi skulle komma förbi och kolla in den. vi fick paj och cupcakes. zakie och lillan pussades lite, myste o sen var det dags för oss att åka hem igen i snöovädret. 
när vi hade lämnat av tilde i nykvarn åkte vi till brunnsäng och hängde lite. morfar ville mysa lite.
sen kom kim och hämtade mig. 
wallander och mat framför tv:n. maten får jag tacka kims mamma för, och så fick vi en sjysst jeansklänning, spetsbody, strumpbyxor o en rosa bomullsklänning som extra grädde på moset. Tack !!!!

NU ska vi sova här hemma! natti! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0