ett lugnt och fint nyår!

vi var hemma hos jonn och sandra på nyår. sandras vän, som också heter sandra var också med. vi började med att hjälpas åt med förrätten..som blev gratinerad hummer. så längesen jag åt det...och det var så gott! måste ätas oftare!
vi skålade i moet och hade trevligt. sen fick grabbarna ta över, det blev helstekt oxfilé med tillhörande sås och jonns berömda potatisgratäng. var det en 5 timmars eller 11 timmars den här gången? heheh..nä men det var också supergott!
efterrätten blev vaniljpannacotta (vaniljstång medtagen från mauritsius=))))) med passionsfrukt-sås. bra avslutning där. blev lite mätt i magen... finns ju typ NOLL plats där inne... men det gick bra!
vid elva bläcket tog vi på oss varma kläder och gick över till fredde och angelica som hade en liten nyårsfest. där firade vi 12-slaget. fyf an vilken lycka jag kände i kroppen när jag stod där med kim och klockan slog 12. NU FÅR BEBBO KOMMA! hahha men ingen bebis kom. angelica bjöd på mamma-dricka. vi skålade i cider. lika lyckliga för det.
sen gick vi upp och fortsatte festandet, jag o angelica satt i varsin tjockis fotölj och bara garvade åt alla andra. åt oss själva också. två preggos... 5 veckors mellanrum... namnproblem... förlossningsproblem... ja.. alla var med och diskuterade. men roligt var det, jag skrattade så mycket så jag fick ont i magen av allt guppande.
jag o kim tackade för oss vid halv 3 om jag inte minns helt fel.
helt lagom kväll. nästa år kommer en liten parvel springa omkring med oss... enligt fredde kommer hans och angelicas dotter inte göra det eftersom han själv inte gick förrän han var 1½år. hahahha höll på att garva ihjäl mig av alla historier =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0