torsdag

det känns som jag gör allt och ingenting om dagarna. för egentligen gör vi inget, men så kollar man på klockan och inser att hela dagen är över. som idag, vi hade inplanerat lunch med malin kl 12. det var vår dag.
att göra sig klar, se till att junia är mätt och torr. att wilma är rastad, fått mat osv, tar sin tid. visst det är skönt när dagarna går fort, men det känns som Junia växer ifrån mig.
ifs blev det en lååång lunch idag. vi hade mycket prata om. becca kom på att hon också behövde en lunch så hon hänkade på =) sen tog jag o malin en sväng på stan.
jag ser fram emot den 25e feb. ska bara gå ner nått kilo till så jag kan få på mig nån klänning som hänger i garderoben. orka köpa nytt ;)

ibland känns det fortfarande konstigt att vara mamma. det är en så stor omställning, men det förnekar jag nog. jag har kommit på saker som är mindre viktiga. orkar inte lägga energi på onödiga saker eller människor när jag har en liten tjej och andra som JAG vill lägga min energi o kärlek på.
en annan sak som jag märkt är det här med minnet. jag glömmer bort hälften. det är sant. virrpanna är vad jag är. becca kan berätta om något ena dagen så får hon berätta om samma sak en annan dag. (men becca kan också vara virrig så allt är inte mitt minnes fel)

jaja, ikväll är vi bjudna hem till jelena o tobbe. tror det är tacopaj på G! =D aweeesome.    


Kommentarer
Postat av: Elin

Gick nog förbi dig idag på täppgatan.. va inte helt säker på att det va du men hunden var bekant ;-)

2012-02-16 @ 19:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0