Torsdag

Idag var vi uppe rätt så tidigt, kl 9 ville fröken upp. Så jag gick upp och hämtade henne ur vaggan sen blev det käk och mys i stora sängen =) Igår somnade hon 22. Så jag kan förstå om hon var utvilad.
På tal om vaggan så börjar den bli för liten. Hahha så himla konstigt att hon växer så fort, för 3 månader sedan låg hon där som en litet knyte och jag tänkte den här vaggan kommer ju hon ha länge...
men aja...så snart får vi ta hit den fina spjälsängen, som Tobbe har gjort. Kommer bli så bra!

vi hade tänkt att åka till Ikea idag och köpa lite olika ramar. Men vår vapendragare Becca är fortfarande inte helt på benen så vi ska ta det imorgon (YEEEES fredag o löning = skitkul på ikea) suck...kommer bli jobbigt. men vi får vara där tidigt.
jahaapp... så idag ska jag väl fixa lite, gå ner med resväskorna och sånt till källaren... städa...diska... känna att man lever. så fort vi flyttar så ska jag anställa en städerska. jag har tid jag vet, men jag tycker det är så sjukt tråkigt. jag hatar att städa. Kim´s morfar har en städerska man kan lita på... och dyr är hon inte så det kommer passa perfekt! =)

Ähhh nu tar vi tag i dagen! byeee


Junia i påskas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0