torsdag!

redan torsdag, känns som det är tisdag eftersom Kim bara har jobbat 2 dagar. MEN GUUUUD va skönt att det är helg imorgon!
Jag har försökt lägga upp bilder med bloggappen men det funkar för tusan inte.... whyyyyyy?

skit i det, idag har jag, Junia o Becca varit i Eskilstuna. hälsade på på jobbet och såg till att de skötte sig....hahha närå jag litar på dem! sofi verkar ha det mesta under kontroll...jag skulle börja blir lite nervös om jag var hon. jag menar om några veckor är hon Fru. =)
aja..jag fixade med en faktura och sen begav vi oss till babyland och shoppade lite. Junia tycker att babybjörn sittern är lite trist,... så en gåstol ska inhandlas snarast. men idag blev det massa bit-och sug grejer. leksaker som spelar...lite nappar och sånt.
påväg hem svängde vi förbi Rasmus i strängnäs. han höll på att fixa och dona med slagstaglass kiosken. vi snackade lite... sa hej då och lycka till i nordkorea som han åker till på lördag. tyckte det lät lite läbbigt att åka dit nu... jag menar man är ju inte fri eller ensam så fort man landar där. man flyger till peking och därifrån tar man ett militärflyg till huvudstaden i nordkorea. väl på flygplatsen får man lämna ifrån sig kamera, mobil, litteratur ja..allt sånt. och sen får man 2 guider8som mer är som vakter) som man inte får lämna så länge man är i landet. det är säkert jätte spännande och lärorikt att åka dit...men jag vet inte om jag skulle våga hahah... speciellt inte åka det där gamla militärflyget dit ;)

Nu är vi hemma på täppis, jag har diskat och plockat lite. Junia ligger på en filt och undersöker sina nya leksaker.

Hej dååå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0