31/8 - andreas 18 år!

onsdag... och jag var ledig. jag tog en lång sovmorgon, sen åkte jag till brunnsäng och fixade med lite tvätt. efter det begav jag mig till stan. letade efter den perfekta födelsedagspresenten till Andreas. Hittade ett jättefint. eller okej, det var snyggt thomas sabo kors, med lång kedja på södertäljeguldsmedsaffär. typiskt andy stil på det. så de fick det bli! sen hittade jag lite andra nödvändiga prylar. ny bh. jag blir galen just nu, för jag har inga underkläder som passar. det känns inte som jag vill köpa på mig passa bh när jag inte vet när brösten tänker sluta växa.
sen var jag bara tvungen att köpa en one piece till kim. jag köpte en förra veckan och han blir så avundsjuk när jag går runt med den hemma så han blev väldigt glad. vi ser verkligen ut som 2 nördar.

efter stan åkte jag hem till kim och började göra mig klar inför kvällen. kl 19 va vi uppe i sthlm på en mysig grekisk restaurang på söder. andreas, hans flickvän, min syster maria, hennes kille, emilia, ali och lilla zakie, pierre, petra, theodor och nathalie var med. det blev 3-rätters o vi skålade i champagne och hade en väldigt trevlig kväll! var så kul att träffa alla igen.
zakie är världens snällaste och bara låg i sin vagn och sussade hela kvällen. kvällen till ära hade han skjorta(precis som sin pappa) och jeans. sötaste jeansrumpan jag sett... naaaaw, man vill bara käka upp honom.

vi kom hem rätt sent och stupade i säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0