oj

var har den här veckan tagit vägen? jag blir lite rädd över att tiden går så snabbt. nu är det bara 80 dagar kvar till bf. 80 DAGAR! hjäääälp.

vi var på oxbackskliniken i tisdags. mätte magen som växer som bara den, lyssnade på lilla hjärtat, kollade mina värden och vikt. allt var bra, förrutom att jag ska dubbla järntabletterna eftersom järnvärdet fortfarande var lågt. viktuppgång såhär långt är 7 kg. känner mig  mycket tyngre. jag blir typ anfådd över minsta lilla.
igår var vi på en förlossningsföreläsning på sjukhuset. jättebra info och så men jag känner att rädslan och att det är nära nu smyger sig på. jag är inte rädd för själva förlossningen... jag är rädd för det efteråt! ETT BARN. jag vet inte hur man gör då... det är så konstiga tankar och funderingar som flyger runt i huvudet just nu.
men det känns bra att vi har fått info om alla smärtlindringar, nästa gång vi träffar barnmorskan ska vi gå in mer på detalj om de olika sätten.

pratade med cecilia igår också. hon fyllde 25, va i indien och levde livet. önskar att jag kunde åka en snabbis och hälsa på =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0