helgen som var

i fredags var vi på middag hemma hos jonn och sandra. killarna lagade maten, jag o sandra satt o kollade på tv och busade med hundarna. eller rättare sagt, abbe blev tok-galen i wilma och juckade i princip hela kvällen. wilma hittade en boll och brydde sig inte ett skit om abbe som bara blev mer och mer frustrerad över att få noll uppmärksamhet av wilma.
vi blev bjudna på fläskfilé med potatisgratäng. sen blev det bananer med smält marabouchoklad (i ugn) och glass. mumsfillebabba.
vi kollade på idol, snackade och hade en trevlig kväll.

när vi kom hem blev det sängen, men som jag skrev tidigare blev det noll sömn för mig.

lördagen jobbade jag, sen var vi bara hemma och myste resten av kvällen.

i söndags så tog vi en låååång välbehövlig sovmorgon. åt frukost och bara tog det lugnt. sen åkte vi till stan och köpte kläder till bebben. ska försöka komma ihåg att ta lite bilder och lägga upp också!
sen blev det storstädningn av lägenheten, som vanligt vill jag ge cred till min underabara pojkvän. han stod för de mesta av städningen om jag säger så!
sen blev det bio med becca o jonas på heron. vi såg nya twilight filmen. jag tycker att den var toppen-bra!!! men jag är ju en riktig twilight nörd så jag skulle aldrig kunna erkänna om den var dålig . några scener gjorde mig lite illa till mods eftersom hela filmer typ handlar om att bella är gravid... och att det inte går så bra.
som tur var har jag inga mardrömmar om vampyrfödslar...än så länge ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0