lördagen

ja det blev både middag och gott sällskap.
jag, kim, jelena, tobbe, ida och peder tog en minigolfrunda. som vanligt mopsade kim...(och tobbe ;) upp sig och trodde självklart att de skulle spela skiten ur oss tjejer. men så lätt gick det inteee...jag ledde de 14 första banorna... men såklart så gick kim och tobbe om mig på de sista 4 banorna. sådan jäkla skit, de psykade mig riktigt ordentligt. skulle ha varit så skönt att tagit hem den segern assåå... men men. eller jag säger som det är... jag gav upp. ville inte att kim skulle vara en surpuppa resten av kvällen (som han är när jag vinner i bowling)heheheh...
21.20 åkte vi till trosa och åt middag på fyren. jag slog till på en skagentoast, pepparstek med potatisgratäng och chokladkaka med grädde och glass. jeeeppp allt gick ner.
vi satt kvar där ganska länge... åkte tillbaka till tälje vid 12 snåret. åkte förbi flamman en sväng men det var jättemycket folk så vi hoppade det där med att stå i kö. en man ut en man in. lite jobbigt när man är 6 pers. får väl hälsa på på onsdag istället.
hade iaf en trevlig lördags kväll!
MEN SUG PÅ EN ROSTIG SPIK!!!!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0