hallå ja

jag ska berätta om lördagen. (det jag minns ok?)
jag jobbade, sen hämtade jag upp maria. vi satt oss på balkongen i solen och drack en flaska ronar. så jäkla skönt, vi snackade om våran underbara sommar i grekland. maria vill åka tillbaka nu i sep. men det är omöjligt för mig... kan inte lämna jobbet..igen. hon får åka ensam... eller kanske tvinga med sig jonas. efter balkong-hänget blev det duschen. o så gjorde vi oss klara.
aja.. efter att enhörna matchen var slut kom ruben och james. ruben hade köpt med sig baguetter, olika goda såser från dellin, ost och vin. så vi började hugga in på kräftorna. de var så jäkla gott, efter en kvart dök anders upp med en pizza, som var hans middag. vi drack vin och shotta mintu. så jäkla bra mix... haha man luktade inte kräftor i munnen efter de shottarna iaf.
efter maten chillade vi bara med bra musik,  vi sminkade oss de sista, sen begav vi oss till emma o challe. det blev ännu mer partaj och zorba dans innan vi begav oss till berget. eller jag kom sist för jag råkade ut för en liten olycka... men det gick bra tillslut.
hoffmaestro var lika grymma som förra gången, men faaaan va folk knuffas och bufflas. jag gav en kille en rak höger för att han var förjävlig. men det var jättekul att träffa folk igen!
efter berget blev det efterfest på täppis. ... okej... jag säger inte mer, men i morse hittade jag en halv avbiten stor jäkla gurka under badkaret. undrar om anders hade varit i farten?
jag har bilder, men jag orkar inte just nu. jag ska kolla film. hej svejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0