så däääär ja

ännu en säsong av one tree hill avklarad. känns lite tomt nu, ensamt. eller ensmat.
nu måste jag vänta till 24 nov då s7 släpps på cdon.com. jepp jag är en sådan som samlar på boxar. jag vill ha alla avsnitten framför mig och ta på dem. jag försökte ladda ner, och låna minne av becca, men det var liksom inte samma grej. synd för att det blir dyrt att köpa allt. och jag ligger efter alla andra. ligger 2 säsonger efter i greys anatomy också... DH ligger jag också efter i. men men... när jag får tid då jäääklar!

idag har jag jobbat som vanligt. hade inte världens bästa morgon. fick 2 strulkunder efter varandra. men sen blev det lite som att de motiverade mig.
kom hem från jobbet vid 8. njöt av en god middag, JÄTTEEEEEBraaaaa.
sen plöjde vi 3 avsnitt på raken... och nu då? jag ska nog börja packa min lilla kryss-väska. vad fasen ska jag ha på mig... HELP.
snackade med mormor idag, hon skrämde livet ur mig. man ska absolut inte kryssa på hösten. storm och isblock. hon kallade båten en flytande likkista. JAAA gott folk det är mompen det. hon skojade ju bara ifs, men jag är livrädd för stora båtar. om någon händer, typ att vi kör in i ett isberg eller att det är estoniastorm på sjön är jag rökt. jag kommer inte klara mig. eller ingen klarar sig för man sugs ner med båten, av trycket. det har jag läst om.

nu blir det dusch... och lite fixing. wilma sover hos mamma å pappa inatt. blev lite strul med bilar och allt.

vill passa på och gratta min farmor och min farfar som firar 60 år som gifta idag. kärleken rostar aldrig...

gooood night!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0