efter

jag vet att jag ligger efter, har inte lagt upp bilder från eif avslutningen eller birka paradise. men just nu känns det inte läge, eller läge och läge. jag orkar inte. vet inte vart kameran är. i brunnsäng? på flamman? hahah nä men jag har noll koll. jag måste sätta igång och städa här hemma, allt ska vara klart tills julpyntet ska upp på tors-fre.

jag ska också fatta ett beslut... eller 2.

imorgon är det möte ang våran lägenhet, ska gå igenom boendekostandsberäkning mm. 24 av 28 har tackat ja till ombildning och det kommer att bli köpstämma den 2 dec. jag är väldigt förväntansfull, men också stressad. det betyder att jag snart ska se mig omkring efter en ny lägenhet när vi har fått denna såld. kommer blir sorgligt att lämna täppis. men jag kan inte bo kvar här, all min energi på veckodagarna måste läggas på jobbet. jag har inte tid att sitta 1½h i bilen...dagligen. sedan räcker ju inte en 2.a till för mig. har inte ens plats för mina kläder... och vem vem...jag kanske inte blir ensam.
kan någon komma in i mitt huvud ocg ta några beslut åt mig? elle visa mig vilken väg jag ska välja...hallååååå!

en sak är säker. när jag flyttar till en ny lägenhet ska jag anställa en städerska. jag klarar inte av det här! jag spyr av dödstråkighet! jag skulle vilja ha en Berta i 2½ men. det skulle vara awesome.

nog med jobbiga grejer att tänka på snart är det jul. längtar efter att få tillbringa hela julen med hela tjocka familjen i ett hus vid vattnet i värmland. längtar till nyår. (ja vad som nu händer..;) längtar till feb, sthlmsmässan och huahin, längtar till april då milanomässan går av stapeln. önskar också at jag kan klämma in en milan.....eller juventus match på schemat när jag ändå är där nere. längtar till sommaren! SER NI! äh..mitt liv är underbart. jag ska inte klaga... jag ska bara blicka framåt och ta dagen som den kommer..
städhinken...här kommer jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0