23

KALIMERA!!!!

jag har så mycket jag vill skriva och berätta om, men jag känner att tiden inte räcker till...
allt är över mina förväntningar. cecilia jobber mycket mindre än på rhodos, så vi kan hänga nästan hela tiden. hennes team här på hersonissos är jättesnälla och vi har KUL! det är varmare än väntat också, speciellt på kvällarna (trodde liksom att jag skulle behöva alla mina kavajer och jeansjackor :) stranden ligger nära cecilias lägenhet och hersonissos är mysigt och har allt!
 
igår var cecilia, emelie och emmie lediga, så i tisdags kväll tog vi bilen och drog iväg på en roadtrip till chania. där ytterligare typ 35 guider bor. vi åt på en spansk restaurang på kvällen, sen blev det party all night long på troppan haha... jag drack världens dödsshot kan jag säga. 6 shottar som man blandar i ett glas, som de sätter eld på. sen ska man dricka allt på en gång med sugrör. cilla, jag, emelie, emmie och alex drog en varsin. hahha cecilia tog fan en till senare. men snacka om att den steg rakt upp i huvudet, billigt, 10 e för en stådan flaming lamborghini.

dagen efter pallrade vi oss upp och gick till mambo, hade jättemysigt med lunch och hygg. stranden var jätte najs. vågorna stora. vi låg där till kl 5, sen gjorde vi oss klara och åkte hem.
vi orkade ingetning när vi kom hem, vi bara slappade. kollade på iron man tills vi somnade.

jaaa och idag fyller jag år. jag sitter och äter frukost. cecilia är på flygplatsen men förväntas komma tillbaka vid 12 kanske... jag ska gå ner till stranden och lägga mig o läsa lite skvaller tidningar .perfekt att börja dagen lite lugnt....en annan grej också...jag har bränt mig. har det någonsin i världshistorien hänt???!!!! helt sjukt, så jag får nog ligga på mage idag.

nää nu ska bikinin på!!!!

jag ska berätta mer sen,och lägga upp bilder. kanske på måndag.

endaxi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0