gokväll i stugan

oj vilken dag, men jag ska börja berätta om gårdagen.
jag och sofi gick på mässan tillsammans. tog första vinglaset vid 11...tror jag. hehe ja så kan det gå. vi gick runt..runt o kollade på alla nyheter och snackade med folk och leverantörer. vid stängning gick vi med Eglo och några fler till en mysig restaurang där de bjöd på middag. mycket trevligt! efter maten gick vi till en pub och tog en drink. vi satt där tills det var dags för sofi att ta tåget till etuna. jag avslutade kvällen/natten på golden hits tillsammans med andra ljusexperter + alla andra! hade sååå kul, så jag kom inte hem förrän 04. trodde jag inte var så onykter, men tydligen var jag det... för när klockan ringde i morse va jag dööööd. jag lovar, det var sjukt jobbigt att gå upp. men det var bara bita ihop!
idag gick jag å pappa tillsammans på mässan. vi hann kanske halva belysningsdelen i hall C. ja..alltså.. kan ju säga att jag missade en hel del. men pappa ska alltid stanna och prata i timmar... och jag som tycker att jag pratar mycket och ta upp TID!
efter mässan åkte vi till mariatorget där vi mötte upp markslöjd + andra som vi åt middag med. sååå gott! jag åt såå mycket! när middagen var avslutad gick vi till rival och kollade på ROLIGA kvarteret skatan... jag garvade så jäääkla mycket. fick ont i magen efter ett tag... david batra is the shit. men alla var så roliga! när showen var slut hade markslöjd fixat ett eget vip ställe där de bjöd på drycki mängder. vi stannade en stund, och var sociala. men åkte vid 23. det är en dag i morgon också, och jag känner att jag behöver samla mig lite...hehe.
imorgon är det fredag o mässfest! mamma ska skjutsa mig till emilia i morgon eftermiddag, sen blir det FEST SOM BARA DEN!

aaaa...det ska bli sååå kul!

HEJ SÅ LÄNGE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0