börjar att få ångest

tisdag idag. vilket betyder att jag har 2 soldagar kvar och en partynatt. det känns jättejobbigt att den här semestern är över. på ett sätt har den gått jättefort...men när jag tänker tillbaka känns det som om det var jättelänge sedan emilia och hanna var här. kan inte fatta att det bara var typ 4 veckor sedan syrran o cecilia var här...känns snarare som 3 månader sedan.

ja vad har hänt? i lördags slog jag på stort och hängde på cantia med några amerikanare och daphne och alexia. vi röjde som fan, vid 04 åkte vi in till masouri och gick på loca. jag var kvar till halv 6-6. sen skjutsade stelios hem mig.
i söndags skulle jag ta det lugnt. jag, dimitri och hans vän skulle åka till scorpions och ta en smirnoff ice och spela tavi. men så blev det ju inte, när vi kom dit träffade vi maria och petter (svenskar) och några andra greker. så det blev drinkar och lite förfest istället. halv 2 åkte vi till cantina för att checka läget, det var ganska lugnt så dimitris o co gick och käkade. jag gick till domus och kollade om jag hittade nån rolig. det gjorde jag inte, jag sa hej till michalis (ägarn) och drack lite shots. sen var det ju meningen att jag skulle hem, men olybitis fångade mig och drog iväg mig till alla hans vänner, han hade sin lediga dag (han jobbar annars på domus), jag undrade varför han hänger på jobbet när han inte jobbar... han svarade: the alkohol is free... så vi shottade upp 4 flaskor jäger. kl 8 på morgonen tackade jag för mig och skulle vandra hem (tar ca 10min) men det gick inte så bra för mig..hhahha... så efter halva biten gav jag upp och Ippokratis fick sjkutsa hem mig.

ikväll ska jag o mamma in till stan. först ska vi till Ferri och fixa ögonbrynen, färg och plock. ser lite ut som hej kom o hjälp mig. solen har blekt dem och jag har inte plockat dem på 6 v. sen ska vi äta middag. sen är det konsert... och det är den otippade Arja Saijonmaa som uppträder. hahha vad tusan gör hon på pytteön kalymnos. grekerna lär ju knappast känns till henne... weird.

NÄ nu stranden. pressa som fan med olja o hela köret! ses om 2 dagar sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0