äntligen fredag

ååå va härligt med fredag. jag vaknade på ett strålande humör iaf, solen sken som bara den. åkte till ekonomiljus och hämtade lite lampor, sen till narva och hämtade lysrör. köpte en varsin lördagsmacka till sofi och jocke. 
efter alla jobbstopp så åkte jag till ljuspunkten i södertälje. pratade lite, klappade lilla ceasar. sen gick jag och nina till gyhne & kristoffersson och kollade på sköna glajor. jag hade redan bestämt mig för ett par rayban wayfarer så det gick ganska fort. blev även kär i ett par bruna aviator... de ska inhandlas nästa gång!

när jag kom till jobbet var agneta från hallbergslampskärmar på plats. jag älskar verkligen skärmar..haha. det är min grej. speciellt nu när den romantiska stilen typ, shabby chic (hahha jockes favorit uttryck just nu) och lantligt är på tapeten.  så jag besällde nya fräscha vår/sommar skärmar.
till lunch blev det sushi :) jättegott!

nu är jag klar med alla fakturor och ska sticka iväg och köpa (eller okej FÅ) fredagsglassen från slagstaglass. hmm undra vad jag ska välja idag. är sugen på daim eller... kladdkaka med mjukglass är ju min favorit. fast usch vad jag är onyttig. hallon snäcka kanske??... mint...cookie... eller polka.. JAG KAN INTE VÄÄÄÄLJA!

återkommer sen!

HEJVSVEJS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0