gå och lägg dig

jag är trött och sliten. mitt hår är sådär taskit livlöst. bara hänger med kluvna hårtoppar och snart en mycket synlig utväxt, jag har inte klippt mig på år och dar. jag är rädd för att gå till frissan för då kommer hon bara klaga att mitt hår är jäääätte slitet och fult, att jag måste klippa oftare, hårinpackning varje gång jag tvättar osv.osv.
min bruna fina färg försvann förra veckan när jag spaade 2 dagar i rad. nu måste jag bygga upp brännan på nytt. köpa dyra brun utan sol krämer och tanspray. sola nån gång och det känns så jobbigt för då kommer folk klaga att jag solar för mycket fast det tycker inte jag att jag gör. 
mina naglar är fula, jag bryter av dem hela tiden när jag stressar på jobbet,och nagelbanden är torra. jag tar inte hand om mig själv. jag tycker bara synd om mig själv. nä fy, jag skulle behöva en riktig ta hand om mig själv dag. snälla ge mig tillbaka den emelie jag är nöjd med. nu ska jag ta mig i kragen för att jag vill ha kul i helgen, och om man inte känner sig fin och bekväm har man inte kul ,så det så!

jag säger godnatt, jag kanske blir snyggare av mer skönhetssömn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0