jävla idioter

efter jobbet hämtade jag upp ruben, sen åkte vi till ica maxi och handlade. träffade hans mamma, systarar och deras barn där. så vi satt och pratade lite i fiket. det var länge sedan jag såg dem.

när vi kom hem packade vi in varorna och sen stack ruben till anders för att kolla på fotboll. efter 5 min ringer ruben och är helt upprörd. någon har under de 2 h som bilen stått parkerad utanför vårat lägenhet, klivit upp på motorhuven och typ hoppat. jag fattar inte. och det jävligaste är att ruben har haft den bilen 1 vecka. han köpte en sprillans ny bil för EN VECKA SEN, och nu är den pajad. stackars ruben, å vad jag lider med honom. jävla dryga sjuka idiot människor det finns! så onödigt. så nu blir det en slant att slänga ut på självrisken också. pengar pengar. det känns som om någon borde ha sett när det hände. på täppgatan är det jämt människor..jag är så arg nu att jag skulle vilja stampa sönder deras ansikten mot motorhuven bara för att få lite kul. precis som de gjorde, de skulle bara ha lite kul men den nyaste blien på gatan eller vad?
jag tror på karma, så de där psykomänniskorna kommer få ångra det här bittert!

tack å hej. jag orkar inte med det här. jag ska flytta. enhörna känns tryggt, med egen gård och garage,larm, ljussensor, pepparspary, kameraövervakning och vakthund... ska det behöva gå så långt?

Kommentarer
Postat av: sarah

kan tänka mig att d e såna där småbarn som tar studenten denna vecka eller nästa... vilka idioter...

2009-05-27 @ 22:17:17
URL: http://lillispenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0